Seriale

Ce seriale/filme am mai văzut și recomand?De ceva timp sunt obsedată de Netflix și chestia asta e ceva de netratat (nici nu îmi doresc 😂). După fiecare carte pe care o termin de citit, intru pe Netflix și mă uit la un serial sau un film (depinde și de mood-ul pe care îl am). Mă pot uita până dimineață la un serial sau pot să mă uit la un film, depinde de ceea ce vreau pe moment.
Astăzi însă vreau să îți spun ce am mai văzut în ultimul timp și mi-a plăcut extrem de mult și cred că acest clip vine la țanc pentru că stăm destul de mult acasă și chiar ne plictisim și dacă nu avem chef de citit (se mai întâmplă, suntem oameni, nu roboți), un serial/film vine „mănușă”.La capitolul seriale, evident că o să încep acest articol cu dragul meu serial „Pretty Little Liars”. L-am revăzut de 3 ori până acum (am ajuns la sezonul 7😂) și chiar nu mă plictisesc absolut deloc de el. Vreau de asemenea să citesc și cărțile de care sunt și mai curioasă. Serialul ăsta are chiar de toate, e un pachet cu de toate și dacă nu l-ai văzut, te întreb clar și răspicat, ce mai aștepți?Am stat și m-am holbat la Virgin River de 100 și 1000 de ori. Intram la el și ieșeam pentru că eu efectiv chiar credeam că nu o să îmi placă și ghici ce? L-am adorat. M-am uitat la el într-o noapte și când am terminat primul sezon am și început să caut informații despre al doilea sezon și va apărea și acest sezon. Nu știu când, dar contează că va apărea. Am plâns o groază la serialul ăsta, la anumite secvențe, am râs, m-am enervat și totuși, l-am iubit extrem de mult.Eram în căutarea unui nou serial și am dat peste o emisiune pe Netflix, „Love is Blind”, oameni din diferite zone (femei și bărbați) se vor cunoaște după un zid și vor experimenta dacă iubirea este oarbă. Poți iubi un om dacă nu l-ai văzut? Mie mi-a plăcut extrem de mult conceptul și sunt curioasă dacă vor mai fi și alte sezoane.Experimentul acesta social m-a făcut să realizez că suntem obsedați de înfățișare și mai puțin de ceea ce suntem noi ca persoană, de cum suntem. Dacă te vei uita și tu la această emisiune, să îmi spui cum ți s-a părut.Ultimul serial de care vreau să îți vorbesc este „Sex Education”, serial care mi-a plăcut extrem de mult. Deși subiectul acestui serial este destul de controversat și nu e pe gustul tuturor, mie chiar mi-a plăcut și am râs copios de multe ori. La baza acestui serial chiar nu știu ce stă mai exact și de unde le-a venit ideea pentru el, dar e fain tare. (dacă ai +18 ți-l recomand și ție, iar dacă nu ai 18 și totuși te vei uita, este alegerea ta, până la urmă, este alegerea ta.La filme stă treaba altfel pentru că în ultimul timp am văzut destule și cred că mi-ar lua extrem de mult să îți vorbesc despre fiecare în parte, așa că ți le voi enumera:
1. Hachiko. Povestea unui câine
2. Toate acele locuri minunate (mi-a plăcut extrem de mult acest film și l-am văzut fără să citesc cartea 😅)
3. Tuturor băieților pe care i-am iubit
3.1. Tuturor băieților : P. S. Te mai iubesc și-acum
4. De neînlocuit (foarte trist filmul)
5. Sierra Burgess este o fraieră
6. Cabina de săruturi (nici aici nu am citit cartea, am văzut doar filmul 😂)
7. Girls trip: Dezmăț cu fetele (atât am râs la filmul ăsta)
8. O fată pe cinste (😥)
9. În mod avion ✈️
10. Toate filmele Twilight 😂


Cam astea au fost recomandările mele și probabil când voi mai aduna seriale și filme la care m-am uitat și care merită atenție, voi mai scrie, poate, vreun articol. Acum, chiar sunt curioasă, ce filme ai văzut de pe aici? Lasă-mi în comentariu ce ai văzut din ce am recomandat și ce vrei să vezi. Până la următorul articol, #staysafe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s