Recenzii

O nouă șansă – Mona Kasten || Seria Again (recenzie)

Număr pagini: 416

Editura: Bookzone

An apariție: 2020

Autor: Mona Kasten

M-am gândit astăzi că trebuie să fac recenzie acestui volum dacă pe blog există și recenzia primului volum (găsiți aici recenzia). Am foarte multe să îți povestesc despre această carte, așa că, i-ați paharul de cafea, pregătește pocornul și hai să te introduc într-o lume aparte, într-o lume dragă mie.

Cartea O nouă șansă vine la pachet cu un amalgam de sentimente și trăiri. Am vrut să mă opresc din citit doar pentru că mă enerva un personaj tare, dar noroc de @deliaph.reads că a tot insistat să continui… Și am continuat ieri până am terminat-o azi-noapte. Îți dai seama ce pătrunzătoare a fost? 😍

Cum poți să repari o inimă frântă?

Dawn este primul nostru personaj principal. Dawn este bună prietenă cu Allie și Kaden (de povestea celor doi avem parte în primul volum). A suferit mult și are inima sfâșiată în mii de bucăți și nu vrea să mai lase pe nimeni să-și facă loc acolo. Trecutul dureros nu e mai prejos nici pentru Spencer. Deși se învinovățește în fiecare zi, acesta tot reușește să fie cu zâmbetul pe buze și să îi distreze pe cei din jur. Oare cei doi vor reuși să se vindece unul pe altul? Să devină un întreg împreună? Două sufletele rătăcite, frânte, care nu își găsesc alinarea își vor găsi liniștea unul lângă celălalt?

Aseară, cu cât mă apropiam de final, cu atât îmi mai doream 100 de pagini. Povestea lor este superbă și i-am iubit așa cum i-am iubit pe Kaden și Allie… Bine, pe Spencer și Dawn un pic mai mult (shh, să nu audă🤭). Mi-ar plăcea atât de mult să mai aflu câte ceva despre ei și să fie totul bine.

Acțiunea a fost ce trebuie pentru o carte romance. Nu am simțit-o ca fiind grăbită sau lentă, a venit la momentul potrivit. Personajele au fost frumos conturate. Descrierile lor nu erau lungi, ci perfecte.
Ca orice romance, e clișeică, deci nu o recomand dacă ești „pretențios” și te aștepți la ceva ieșit din comun.

I-am oferit 5⭐/5 pentru că merită. Pentru că a fost ce trebuie pentru mine. Nu o recomand persoanelor sub 16 ani și nici persoanelor care așteaptă cine știe ce de la această carte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s