Recenzii

Te-am ales pe tine – Mia Sheridan (recenzie)

Autor: Mia Sheridan
Număr de pagini: 384
Editură: Epica
Anul apariției: 2018

Am destul de multe cărți în wishlist, ca orice alt cititor, iar când am început să le găsesc pe Scribd, am zis să încep să le dau gata. Zis și făcut. Am început cu această carte pe care vreau să o citesc de anul trecut. Ținând cont de câte laude și câte recenzii am citit despre ea, aveam așteptări foarte mari. Așteptări care mi-au fost întrecute. A doar prima carte citită de la această autoare, dar acum că știu cum scrie și știu că îmi place, voi citi și „Vocea lui Archer”, carte despre care am auzit numai lucruri de bine.

Crystal nu are un job tocmai plăcut. Nu are un trecut frumos, dar a îngropat acele amintiri urâte în cele mai întunecate colțuri ale sufletului ei. Lăsată de mică de mama sa care era pe moarte, la tatăl pe care nu îl cunoștea și care nu o dorea, aceasta a trecut prin cele mai grele momente și a trebuit să se maturizeze singură. A învățat să aibă un suflet de gheață și nu a mai lăsat pe nimeni să se apropie de sufletul ei. Nu a mai lăsat pe nimeni să o vadă vulnerabilă, nu și-a permis asta. Mi-a plăcut de ea până în momentul în care a început să ia decizii proaste.

Gabriel Dalton este un suflet rătăcit, traumatizat din cauza copilăriei pe care niciun copil nu ar trebui să o aibă. A încercat să se vindece și să fie „reparat”, dar nu a reușit. Bineînțeles că personajul lui mi-a plăcut extrem de mult, mi s-a părut mult mai matur și cu capul pe umeri.
Atunci când Crystal și Gabriel se întâlnesc se întâmplă ceva. Ceva ce poți afla numai dacă vei citi cartea.

Alternanța prin care au fost scrise capitolele, din perspectiva lui Crystal și perspectiva lui Gabriel și invers m-a ajutat să îi înțeleg mai bine. Să le înțeleg gândurile, dorințele, temerile. Am avut o conexiune cu personajele specială și chiar mi-am dorit să îi ajut și să le fiu cât mai mult aproape.

Te-am ales pe tine” este o carte despre abuzuri, răpiri, dar și despre maturizare și o iubire imposibilă. Crystal și Gabriel sunt două persoane diferite din toate punctele de vedere și totuși se completează atât de bine. Oare vor reuși să treacă peste toate rănile din copilărie și vor reuși să iubească?

Este o carte absolut specială, impresionantă, emoționantă și se citește și foarte repede. Încă de la primele capitole am devenit dependentă de carte și de personaje. Am empatizat cu ambele personaje, dar am înclinat mult mai mult spre Gabriel.

Deși am citit-o pe scribd, vreau să o cumpăr și în format fizic ca să o am în bibliotecă și atunci când am nevoie să mai recitesc anumite capitole sau de ce nu, să recitesc cartea, să o am. Mai are și o copertă de la care nu îți poți lua ochii.

I-am oferit fără să mă gândesc prea mult, 5⭐/5. Recomand tuturor iubitorilor de romance, dar și celor care caută o carte care se citește foarte repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s