Recenzii

Un nou început de Mona Kasten (recenzie)

Autoare: Mona Kasten
Număr de pagini: 400
Editura: Bookzone
Anul apariției: 2019Deși a trecut ceva timp de când am terminat de citit această carte, emoțiile pe care le-am simțit pe timpul lecturii sunt aceleași. Chiar mai vii, mai pregnante. Fiind prima carte citită de mine de la Mona Kasten, chiar nu știam la ce să mă aștept, iar o perioadă, recunosc că am evitat cartea spunându-mi în sinea mea că nu o să îmi placă. Asta până când o bună prietenă de a mea a început să îmi spună cât de mult i-a plăcut cartea și mă tot îndemna să o citesc. Zis și făcut. Am luat cartea și am citit-o pe nerăsuflate.Kaden și Allie sunt două personaje tipice unui roman de dragoste, din punctul meu de vedere. Allie se mută în apartamentul acestuia doar pentru a-și urma facultatea cât mai departe de părinți și de a vedea cum se simte libertatea pe propria piele. Kaden însă când vede că e fată pune niște reguli pe care dacă Allie nu le respectă, va pleca:


” 1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete!
  2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva!
  3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.”


Kaden este genul acela de personaj masculin retras, genul acela de bad guy cu tatuaje, care își apară teritoriul și care nu își calcă pe orgoliu. Nu se lasă pradă sentimentelor. Ce se va întâmpla în continuare te las să afli singur/ă, iar asta se poate întâmpla doar dacă citești cartea 😌.

1. Un nou început (o găsești la Bookzone)
2. Trust Again
3. Feel Again
4. Hope Again
5. Dream Again


Personajele sunt atât de frumos conturate, sunt puternice și minunate 😪. Acțiunea este amplasată într-un orășel mic, Oregon. Toate imaginile vizuale, cât și cele auditive sunt atât de frumos descrise încât te face să crezi că ești acolo. Că le-ai văzut și auzit. Cartea face parte din seria #Again care are cinci volume:

Deși la un moment dat aveam impresia că seamănă cu Alekzandre, bănuiesc că a fost doar o părere. Acest gând nu a schimbat ce simt eu pentru aceste personaje și cât de mult îmi place cartea.


Cărții i-am oferit pe Goodreads 4⭐/5 și abia aștept să citesc următorul volum. Primul volum îl găsești pe site-ul editurii Bookzone cât și pe site-urile partenere.