Recenzii

Întoarcerea de Jennifer L. Armentrout (recenzie)

Autoare: Jennifer L. Armentrout
Număr de pagini: 432
Editură: Leda Edge (Corint)
Anul apariției: 2017


De anul trecut tot spun că voi citi cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout și nu am făcut asta atunci, dar am făcut-o anul acesta și spun cu mâna pe inimă că nu regret. Faptul că am descoperit această autoare mă încântă nespus de mult și sunt dezamăgită de faptul că nu am reușit să citesc de mai de mult cărțile sale.


Seth, unul dintre personajele principale, a încheiat acum un an o înțelegere cu zeii, iar acum viața lui este în „mâinile lor”. Atunci când Apollo, unul dintre zei, îi trimite într-o misiune foarte „delicată” pentru zeu. Trebuie să aibă grijă de o persoană foarte importantă, o fată superbă din toate punctele de vedere, dar care, din cauza regulilor, lui îi este interzisă. Această misiune va fi pe departe cea mai grea pentru acesta. Josie, fata de care vorbeam mai sus, este a doua protagonistă și este confuză și chiar nu înțelege ce vrea „cel mai frumos bărbat” pe care îl văzuse vreodată. Ceea ce va urma o va aduce într-o în stare în care va crede că a înnebunit, exact ca mama sa. Ce se va întâmpla cu Josie și de ce este atât de important să o salveze din calea titanului, vei afla doar dacă vei citi cartea. 😌


Acțiunea este atât de precisă, niciun detaliu nu este omis și asta nu a putut decât să mă încânte. Modul în care totul este redat, te face să te simți ca fiind personaj al cărții, un personaj tăcut care poate doar să asiste la întâmplări și nimic mai mult. Personajele sunt atât de numeroase și atât de frumos conturate. Ador modul în care au fost create.


Coperta este atât de misterioasă, parcă te îndeamnă să o deschizi. Capitolele sunt din perspectiva ambilor protagoniști, ceea ce m-a încântat tare mult. Cartea, din punctul meu de vedere, se citește foarte repede, nu stai mult la ea, asta dacă nu ai nimic de făcut 😅.


Cărții i-am oferit pe Goodreads 5⭐/5 și abia aștept să citesc următorul volum. Poate între timp se va publica și al treilea volum, cine știe. 😌 O recomand iubitorilor de fantasy, iubitorilor de acțiune și romance.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s