Recenzii

Și-n mintea mea dansam desculță- Olivia Zeitline (recenzie)

Țin să le mulțumesc celor de la editură că mi-au trimis această carte. M-am regăsit foarte mult în personajul principal, Charlotte și asta m-a ajutat să leg o conexiune cu aceasta uimitoare. Am înțeles-o perfect și am fost acolo cu ea și pentru ea. Cartea a fost ca o ”terapie” pentru mine și chiar mă bucur că am avut ocazia să o citesc.


Autor: Olivia Zeitline

Anul apariției: 2019 (în România)

Număr de pagini: 192

Editura Act și Politon

Și-n mintea mea dansam desculță


 

După ce Charlotte are parte de un episod de burnout la locul de muncă, aceasta ajunge să își urmeze visul de a dansa, vis la care a renunțat la vârsta de 18 ani. Nimic nu iese cum trebuie și  ajunge în punctul în care s-ar putea să nu mai aibă acest curs. Relația pe care o are cu Tom nici ea nu ajunge prea bine și ajung să se despartă. Ce va face Charlotte în continuare și dacă va lupta pentru visul ei, veți afla doar dacă veți citi această carte.

Din punctul meu de vedere, această carte este și un fel de carte de dezvoltare personală și dacă nu ești fanul acestor tipuri de cărți, aceasta carte este perfectă pentru a fi citită. Am avut multe de învățat din această carte și pe viitor, când mă voi pierde, o voi relua cu siguranță. Recunosc că nu sunt fana cărților de dezvoltare personală, însă aceasta a fost o excepție.

Recomand această carte persoanelor care se simt pierdute, care au sufletele rătăcite. I-am oferit 5/5 pentru că mi-a plăcut super mult și chiar sunt impresionată de asta. Coperta este superbă, iar cartea se citește super repede.

 

Mulțumesc Editurii Act și Politon pentru exemplarul trimis pentru recenzie! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s