Autori români, Recenzii

Vorbește cu mine – A. Stephanie (recenzie)

Am început această carte fără nicio așteptare și am terminat-o cu lacrimi în ochi. E absolut superbă această carte. Încă sunt sub ”vraja” acestei cărți și încă mă gândesc la Blake și Bex (Beatrice) .


Autor: A. Stephanie

Anul apariției: 2017

Bookzone

Număr de pagini: 360

 

Vorbește cu mine, este, într-o oarecare măsură, povestea fiecăruia dintre noi – îți amintește de fiorii primei iubiri, de neînțelegerile cauzate de lipsa de comunicare, de lacrimile amare, dar și de acea fericire care pare eternă.

Ne regăsim în rândurile cărții, dar este povestea lor – povestea dintre Blake, un adolescent decis să nu vorbească deloc cu Bex, fata care este dispusă să suporte momente îndelungate de tăcere doar pentru a fi în compania lui. Asta până când el decide să vorbească. Dar cine știe dacă asta nu cumva complică lucrurile și mai mult.”

” – Ți-ai făcut prieteni?

O mulțime. Toată lumea vrea să fie prietenă cu un tip care nu vorbește.”


 

După cum am spus și la început, nu am avut nicio așteptare de la cartea asta și totuși, după primele 30 de pagini am iubit-o. Bex este o simplă adolescentă care stă în umbra surorii sale, Hailey, sora ei geamană. Are un singur prieten bun, Emiliah, un băiat plin cu tatuaje care nu este întocmai un anturaj potrivit pentru ea.

Blake însă este tăcut, nu vorbește cu nimeni și preferă să se țină departe de probleme din cauza trecutului său nu prea plăcut. Atunci când Bex și Blake se cunosc, totul se schimbă, însă vor putea trece peste trecutul lor și vor putea fi fericiți împreună?

Când am început să citesc această carte și lucrurile începuseră să avanseze deja, aveam impresia că Bex și Blake seamănă leit cu Ella și Reed. Bineînțeles că nu aceste cărți nu au nicio legătură una cu alta, dar relațiilor seamănă mult, însă e doar părerea mea.

Stilul autoarei de a scrie mi s-a părut super lejer ceea ce m-a atras și mai mult. Personajele au un caracter destul de puternic, cel puțin Blake chiar a dat dovadă de asta pe când Bex, mai puțin, mai mult gura era de ea. :))

Iubesc când o carte mă surprinde atât de mult. Tot ceea ce sper acum e că îmi va plăcea Malakai la fel de mult cât mi-a plăcut Vorbește cu mine. Îi ofer 10000/5 dacă se poate. A urcat în topul celor mai bune cărți citite de mine. Recomand această carte iubitorilor de romance și fanilor seriei Prințesa de hârtie.

 

Le mulțumesc celor de la BOOKZONE pentru exemplarul oferit pentru recenzie!

2 gânduri despre „Vorbește cu mine – A. Stephanie (recenzie)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s