Recenzii

Nu ne vom despărți niciodată – Emiko Jean ||recenzie

Anul apariției: Februarie, 2019

Editura Epica

Număr pagini: 305

Copertă: Broșată

Thriller psihologic

Screenshot_20190419_162637.jpg

Cu greu îmi aștern cuvintele despre această carte. M-a tulburat. Încă nu îmi pot scoate din minte cartea și mă tem că așa va fi pentru ceva timp. A fost prima dată când mi-am comandat o carte nou apărută așa repede, dar chiar nu îmi pare rău. A fost cea mai bună decizie și se pare că această carte mi-a deschis apetitul pentru aceste subiecte, pentru acest gen de cărți.

Alice Monroe trece prin cele mai grele momente. Sora sa, Cellie, a încercat să o omoare, dar singurul care a avut de suferit a fost Jason, care a murit în incendiul pus de Cellie. Alice este grav rănită, dar supraviețuiește. Acum, singurul lucru este răzbunare. Acum, amândouă sunt internate la Savage Isle, un spital de boli mintale.

Ele sunt separate, Cellie e într-un alt pavilion față de Alice. Cellie e periculoasă și poate oricând să îi facă rău lui Alice. Aș spune mult mai multe, dar vă dau spoilere și nu vreau. Vreau să trăiți pe pielea voastră sentimentele pe care ți le oferă cartea aceasta. Vrei să plângi, vrei să țipi, vrei pur și simplu să fii alături de Alice…

Ca și Sadie, este un heartbreaking story, dar această carte este la un alt nivel. Unul mult mai mare. Am trăit cu Alice. I-am simțit fiecare durere, fiecare sentiment. M-am bucurat când a apărut și Chase în peisaj. Consider că este un personaj care a ajutat mult la înaintarea acțiunii.

Acțiunea s-a derulat lejer, nu a fost grăbită chiar deloc, iar uneori aveam impresia că parcă autoarea a încercat să mai lungească acțiunea. Firul narativ se desfășoară din punctul de vedere al lui Alice, iar fiecare capitol este împărțit în doua, povestea propriu-zisă și Din jurnalul lui Alice Monroe.
Cât despre sfârșit, nici în ruptul capului nu m-aș fi așteptat la asta. A fost un knock-out direct. Autoarea m-a făcut să cred că altul va fi sfârșitul, nu acela. Am crezut că va fi unul mai sângeros, sinceră să fiu, dar nu a fost nici pe departe așa.

Ca și aspect, nu am nimic de comentat. Coperta este foarte frumoasa, broșată. Scrisul este ba mic, ba mare. De ce zic asta? Pentru că povestirea este scrisă cu litere mici, iar partea în care este prezentat jurnalul lui Alice este scris cu litere puțin mai mari. Cartea se citește destul de repede dacă ai timpul necesar să stai de ea.

Cartea asta are de toate. Are dramă, are acțiune, are povești de dragoste 😁. Condimentele perfecte pentru un thriller perfect. I-am oferit 5/5 pe Goodreads pentru că merită și sper că te-am convins și pe tine să o achiziționezi.

Cartea o poți achiziționa de aproape toate site-urile, în special: Elefant, Libris, Librărie.net, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s