Recenzii

Slam. Din dragoste pentru Layken. – Coollen Hoover || recenzie


Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbeste despre suferinta tulburatoare a unei familii sfasiate de tragedie si legaturile complicate pe care aceasta le naste intre doi indragostiti.

Dupa moartea neasteptata a tatalui ei, Layken, de optsprezece ani, ramane singurul punct de sprijin atat pentru mama sa, cat si pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternica si plina de viata, dar, in sinea ei, simte cum isi pierde speranta pe zi ce trece.

Aparitia unui tanar schimba totul. Mutandu-se in celalalt capat al tarii, Layken face cunostinta cu vecinul ei, de douazeci si unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. In doar cateva zile, intre ei se infiripa sentimente puternice si, in sufletul lui Layken, speranta prinde un nou contur.

Dar, dupa o prima intalnire plina de trairi intense, soarta ii loveste in plin, cand o dezvaluire socanta pune capat noii lor relatii. Interactiunile zilnice devin insuportabile, in timp ce ei se straduiesc sa gaseasca un echilibru intre sentimentele ce ii unesc si secretele ce ii despart.


Încep prin a spune că iubesc cărţile de genul Romance, ficţiune. Iubitorii acestor genuri trebuie să aibă această carte în colecţie deoarece este un must-read. Spun de pe acum că merită citită și dacă sunteţi în căutarea unei cărţi romance, aceasta este!

Autor: Coollen Hoover

Anul apariţiei: 2018

Editura: Epica

Număr pagini: 270

Copertă: Necartonată

Colecţia: EpicLove

Cartea „Slam. Din dragoste pentru Layken.” face parte din colecţia EpicLove a editurii Epica, unde o avem în prim-plan pe Layken, o adolescentă de doar 18 ani care se mută împreună cu mama și fratele ei, Kel, în Michigan din Texas, după șase luni de la moartea tatălui ei.

Atunci când ajung în Michigan, Kel deja își face un prieten de vârsta lui, pe Caulder, vecinul lor, iar atunci când fratele lui mai mare, Will vine după el, Layken îl întâlnește . Will are doar douăzeci și unu și este pasionat de poezia slam, poezie de care Layken nu a mai auzit până atunci. Aceștia încep să aibă o atracţie unul faţă de altul, deși se cunosc de puţin timp. Will o invită pe Layken la o întâlnire, aceasta acceptând fără ezitare.

Ajung să se vadă foarte des, Will o duce la clubul N9NE, iar în acea seară, acesta recită o poezie despre viaţa lui, Layken aflând faptul că părinţii lui au murit, de aceea are grijă de frăţiorul lui mai mic. Totul se năruie atunci când, Layken află chiar în prima zi de școală că Will, vecinul ei și cel pentru care are sentimente, îi este profesor. Atunci când își dau seama de gravitatea situaţiei, Will hotărăște să rupă orice legătură cu ea, din cauza statutului său de profesor.

Acţiunea este foarte bine structurată, înţelegi foarte bine ceea ce citești, nimic nu este complicat. Capitolele sunt frumos așezate, iar la fiecare capitol este un citat în engleză, tradus în română la subsol. Când vorbesc despre cartea aceasta, nu vorbesc de orice carte, ci de una care m-a fascinat. M-a făcut să trec printr-o multitudine de stări. Au fost părţi din această carte când Layken chiar mi se părea imatură, neînţelegătoare, iar în alte părţi ea era atât de matură.

Cartea a fost chiar pe placul meu și chiar am ajuns să iubesc autoarea și modul în care scrie. „Slam. Din dragoste pentru Layken” a fost acel gen de carte care m-a făcut să plâng jumătate de oră și cu greu am închis-o și mi-am zis „am terminat-o” , după aia, n-am mai putut citi nimic.

Din partea mea, cartea primește 5+++++/5⭐.

3 gânduri despre „Slam. Din dragoste pentru Layken. – Coollen Hoover || recenzie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s