Recenzii

Orașe de hârtie de John Green || recenzie

Autor: John Green

Anul apariţiei: 2014

Editura: Trei (o poţi achiziţiona de aici)

Pagini: 368


Cartea „Orașe de hârtie” face parte din categoria romanelor de dragoste deși cartea prezintă o poveste de dragoste atipică. Are 368 de pagini dar sinceră să fiu, de la partea a doua intitulata „Iarba” , capitolul I , acţiunea a început să avanseze și să devină şi mai interesantă, prima parte a cărţii fiind puţin mai plictisitoare.

Ca și personaje principale îi avem pe Margo și Quentin. Quentin fiind acel tip de baiat cuminte cu note bune îndrăgostit de vecina lui, Margo, care era populară și super rebelă. Au avut o frumoasă relaţie de prietenie atunci când eram mici .

După o întâmplare neplăcută cei doi se distanţează și ajung să nu mai vorbească până într-o seară când Quentin se trezește cu Margo la fereastră. Acea seară a fost plină de aventură pentru Quentin, dar și pentru Margo, însă după acea noapte aceasta dispare iar Quentin pornește disperat în căutarea ei.

Această carte are și film și nu am ezitat să nu ma uit la el după ce am citit cartea. Și filmul este destul de bun și chiar merită văzut.

Mi-a plăcut acţiunea, mi-au plăcut personajele mai puţin Margo, sincer, mă cam enerva și mi se părea așa plină de sine și egoistă.

Ce nu mi-a plăcut la această carte a fost faptul ca prima parte a fost atât de plictisitoare până la partea la partea a doua, acţiunea devenind mai interesantă de acolo.

Acestei cărţi îi ofer 4/5 steluţe deoarece a avut și părţi plăcute. Abia aștept să mai citesc cărţi scrise de John Green.


E atât de greu să pleci- până ce pleci. Și apoi devine cel mai ușor lucru din lume.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s